Charity Rides stopt

We vallen maar gelijk met de deur in huis. De Erasmus MC Foundation heeft helaas de weloverwogen keuze moeten maken om het fietsevenement niet meer te organiseren.

We horen je denken… Waarom? Het was met de Pelotonstocht bijna uniek!
Dat klopt. Helaas zijn we hierbij afhankelijk van de politie inzet van de landelijke eenheid. De inzet van hun wordt steeds minder makkelijk toegekend. Dit nieuws zal je niet ontgaan zijn.
Daarnaast lopen de kosten en de tijd die het evenement vraagt op. Hierdoor is het niet meer in verhouding met de bijdrage die we met elkaar willen leveren voor wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut.

We kunnen de lijst verder aanvullen met punten waarom we het evenement niet meer organiseren, maar we blikken liever terug op de mooie edities die we wél met elkaar hebben neergezet.
Ontstaan door de komst van de Tour de France 2010 in Rotterdam. Groot geworden als Tour de Rotterdam met 2500 deelnemers en zo’n 200 vrijwilligers die zich inzetten om het evenement succesvol te laten verlopen. Uniek in zijn soort en georganiseerd met passie.  

Wij willen je ontzettend bedanken voor je inzet en betrokkenheid. De bijdrage die je als deenemer, vrijwilliger of partner hebt geleverd, heeft een verschil gemaakt. Apparaten voor medisch onderzoek zijn aangeschaft en wetenschappelijke onderzoeken in het Erasmus MC mede mogelijk gemaakt. Zo zijn we een stap dichterbij een gezondere toekomst. Dat is geweldig!

In beweging voor de Erasmus MC Foundation

In 2024 staan er wel andere mooie evenement op de kalender. Deze worden georganiseerd voor of door de Erasmus MC Foundation. Klik op het evenement voor meer informatie.


Evenement Wanneer Activiteit Goede doel
Run4Daniel Vrijdag 7 juni 2024 Wandelen en hardlopen, Kralingse Bos - Rotterdam Onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut
Swim4Daniel Zondag 9 juni 2024 Open waterzwemmen Wijnhaven, Rotterdam Onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut
Tour for Life Zondag 25 augustus t/m 1 september 2024 Fietsen van Italie naar Nederland Onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut
Ventoux3 Vrijdag 13 september 2024 Fietsend, hardlopend of wandelend de Mont Ventoux op Onderzoek naar hersentumoren in het Erasmus MC
Rotterdam Memory Walk Zaterdag 14 december 2024 Avondwandeling, Rotterdam Onderzoek naar dementie in het Erasmus MC 

 

Hopelijk zien we elkaar bij andere evenementen om ons samen in te zetten voor wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC.  


Blijf op de hoogte

 

Bericht per e-mail

Oud-deelnemers of mensen die hebben aangegeven op de hoogte te willen blijven over de Charity Rides ontvangen einde tweede week maart 2024 ook bericht per e-mail.

Lees meer Lees minder
van totaal € 250.000 (0%)
Bekijk alle
We vallen maar gelijk met de deur in huis. De Erasmus MC Foundation heeft helaas de weloverwogen keuze moeten maken om het fietsevenement niet meer te organiseren.We horen je denken… Waarom? Het was met de Pelotonstocht bijna uniek!Dat klopt. Helaas zijn we hierbij afhankelijk van de politie inzet van de landelijke eenheid. De inzet van hun wordt steeds minder makkelijk toegekend. Dit nieuws zal je niet ontgaan zijn. Daarnaast lopen de kosten en de tijd die het evenement vraagt op. Hierdoor is het niet meer in verhouding met de bijdrage die we met elkaar willen leveren voor wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut.We kunnen de lijst verder aanvullen met punten waarom we het evenement niet meer organiseren, maar we blikken liever terug op de mooie edities die we wél met elkaar hebben neergezet.Ontstaan door de komst van de Tour de France 2010 in Rotterdam. Groot geworden als Tour de Rotterdam met 2500 deelnemers en zo’n 200 vrijwilligers die zich inzetten om het evenement succesvol te laten verlopen. Uniek in zijn soort en georganiseerd met passie.  Wij willen je ontzettend bedanken voor je inzet en betrokkenheid. De bijdrage die je als deenemer, vrijwilliger of partner hebt geleverd, heeft een verschil gemaakt. Apparaten voor medisch onderzoek zijn aangeschaft en wetenschappelijke onderzoeken in het Erasmus MC mede mogelijk gemaakt. Zo zijn we een stap dichterbij een gezondere toekomst. Dat is geweldig! In beweging voor de Erasmus MC Foundation In 2024 staan er wel andere mooie evenement op de kalender. Deze worden georganiseerd voor of door de Erasmus MC Foundation. Klik op het evenement voor meer informatie. Evenement Wanneer Activiteit Goede doel Run4Daniel Vrijdag 7 juni 2024 Wandelen en hardlopen, Kralingse Bos - Rotterdam Onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut Swim4Daniel Zondag 9 juni 2024 Open waterzwemmen Wijnhaven, Rotterdam Onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut Tour for Life Zondag 25 augustus t/m 1 september 2024 Fietsen van Italie naar Nederland Onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut Ventoux3 Vrijdag 13 september 2024 Fietsend, hardlopend of wandelend de Mont Ventoux op Onderzoek naar hersentumoren in het Erasmus MC Rotterdam Memory Walk Zaterdag 14 december 2024 Avondwandeling, Rotterdam Onderzoek naar dementie in het Erasmus MC    Hopelijk zien we elkaar bij andere evenementen om ons samen in te zetten voor wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC.   Blijf op de hoogte   Bericht per e-mail Oud-deelnemers of mensen die hebben aangegeven op de hoogte te willen blijven over de Charity Rides ontvangen einde tweede week maart 2024 ook bericht per e-mail.

Ventoux3 - meer onderzoek naar hersentumoren

07-03-2024 | 14:49

 

We zijn dit jaar het goede doel geworden van een uniek fiets-, wandel- en hardloopevenement; Ventoux3. Op vrijdag 13 september kun jij de Mont Ventoux 1, 2, 3 of 4 keer fietsend,  wandelend of hardlopend beklimmen. Wil jij dit jaar toch de fiets op stappen om belangrijk hersentumoronderzoek in het Erasmus MC te steunen? Dat kan! 

 

Wil je meedoen en je inzetten voor wetenschappelijk onderzoek naar hersentumoren in het Erasmus MC: dan kan je je direct aanmelden via deze link.

Wil je meer informatie lezen over dit mooie evenement? Bekijk dan deze website. 

 

Let op: heb jij het liefst dat het door jou opgehaalde bedrag direct bij het Erasmus MC terecht komt voor belangrijk hersentumoronderzoek? Meld je dan aan via deze link. Schrijf je je in via de algemene link, dan komt bedrag ook ten goede aan onderzoek naar hersentumoren, maar wordt dit onderverdeeld onder twee fondsen: Stichting Hersentumoren en Erasmus MC Foundation.

 

Wil je direct hersentumoronderzoek in het Erasmus MC steunen maar heb je de link niet gebruikt: je kunt ook bij inschrijving een code invoeren (code: ErasmusMC). Onderstaand laten wij zien waar je de code kunt invoeren. Doorloop eerst het inschrijvingsproces, vul je gegevens in en vul onderstaand bij 'Uitnodigingscode invullen' de code ErasmusMC in. 

 

Lees meer | Bekijk alle